Creafant
  • Ben je op zoek naar een kamp voor jouw kind? Dan ben je bij Kriebelkampen aan het juiste adres.

Creafant

Educatief scholenaanbod

Dimi Dino

Ben je al een paleontoloog of weet je nog niet alles? Hier staan dino's centraal!
Kom meer te weten of dino's en toon wat je al weet, genees de zieke dino en ga naar huis met zeldzaam dinosnot en een fossiel!

Deze workshop kan je boeken voor kinderen van 3 tot 6 jaar, of van 6 tot 10 jaar.

NIEUWE INHOUD! Cyberpesten

Pesten kan en mag niet. Maar weet je ook waarom en ken je de gevaren? Hoe kan je er tegenin gaan? Hoe kan je de gepeste beschermen? We gaan met de groep op pad en bedenken hoe we pesten zullen aanpakken.

Een aanrader voor kinderen tussen 6 en 12 jaar!

Alle kleuren van de regenboog

Deze kleuterworkshop is een creatieve workshop waarbij de kleuters vooral gaan knutselen, maar ook via verhaal en spel aan de slag gaan met alle kleuren van de regenboog.

Ridders en prinsessen

Heb jij wel al eens gedroomd dat je een echte stoere ridder was of misschien een sierlijke prinses? In deze workshop maken we samen onze eigen tuniek, we zorgen voor een geldbeugeltje en een mooie kroon of helm. We gaan naar huis met onze eigen kleertjes en worden de knapste ridder of de mooiste prinses.

Zintuigencarrousel

Hoofd, schouders, knie en teen...
Alle zintuigen prikkelen; zien, horen, voelen, ruiken, proeven. Geuren, smaken, texturen, geluiden,.. en dat allemaal tijdens 1 workshop. We gaan aan de slag met hoofd, hart en handen.

Prikkel je met ons mee?

Groene make-over

Is jouw terrein aan een make-over toe? Ons team vol creatieve duizendpoten komt het grondig onder handen nemen. Samen met de kinderen gaan we aan de slag, wedden dat je het binnenkort niet meer herkent?

Themadag op school

Werk je met jouw school of klas aan een week-, maand- of jaarthema? Ons team van specialisten komt je graag ondersteunen om dit thema tastbaar te maken. Indien gewenst komt er zelfs een verklede acteur langs! Hier werken we volledig op basis van jouw wens.

Deze workshop is te boeken voor kinderen tussen 3 en 12 jaar.

Verjaardagsfeestjes

Kinderen geven graag een feestje wanneer ze jarig zijn. Maar er zijn een pak kinderen die hier uit de boot vallen omdat ze noch de middelen, noch de ruimte hebben. Via een samenwerking tussen de school, het OCMW en Creafant vzw kunnen we deze kinderen misschien toch de verjaardag van hun leven geven!

Talentenworkshop

Samen met onze gediplomeerde talentencoach gaan we op zoek naar wat voor verborgen schatten er allemaal in jouw groep schuilgaan, en hoe ze elkaar kunnen versterken! Een enorme meerwaarde voor elke groep dus.

Deze workshop is te boeken voor kinderen tussen 3 en 15 jaar.

Vader- en moederdag

Kinderen geven graag een feestje wanneer ze jarig zijn. Maar er zijn een pak kinderen die hier uit de boot vallen omdat ze noch de middelen, noch de ruimte hebben. Via een samenwerking tussen de school, het OCMW en Creafant vzw kunnen we deze kinderen misschien toch de verjaardag van hun leven geven!

Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 0468 09 71 09 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2023 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden