Creafant
  • Ben je op zoek naar een kamp voor jouw kind? Dan ben je bij Kriebelkampen aan het juiste adres.


Haike

Wil je als stad of gemeente graag een kamp uitwerken in samenwerking met Creafant vzw? Dan kan je bij positivo Haike terecht! Zij zorgt voor de nodige kers op de taart als het over het verkopen van kampen gaat. Daarnaast is Haike haast niet weg te krijgen bij het knutselmateriaal en de verkleedkledij.

Leuk weetje: 2023 is feestjaar voor Creafant vzw, want Haike werkt dit jaar reeds 5 jaar bij ons!

--- haike@creafant.be ---

Joyce

Wil je graag jouw kind inschrijven voor één van onze kampen, maar lukt het niet? Heb je interesse in één van onze workshops? Of zit je met een vraag over onze zomerschool? Stille helper Joyce helpt jou graag verder!

Zes jaar geleden startte ze als vrijwilliger bij de Kriebelkampen, ondertussen is Joyce al anderhalf jaar bij Creafant vzw in dienst.

--- joyce@creafant.be ---

Leen

Hebben jullie zich ooit al afgevraagd wie het Creafantteam zo goed bij elkaar houdt? Tadaaa hier is ze dan: Leen! Samen met Jan richtte Leen destijds Creafant vzw op. Leen gaat geen enkele uitdaging uit de weg, want naast het hele Creafant-gebeuren schittert ze als talentencoach en heeft ze een passie voor acteren.

Leuk weetje: Leen werkt dit jaar al tien jaar in dienst bij Creafant! Dat verdient een Chocotoff!

--- leen@creafant.be ----

Jan

Het ene moment kan je hem vinden op de planken van een theaterzaal, het andere moment zit hij met zijn neus tussen de cijfertjes en de paperassen: ontmoet ideeënfontein Jan! Als enige man hoeft Jan zeker niet onder te doen binnen het team vol vrouwelijk geweld.

--- jan@creafant.be ---

Annemie

Annemie, de meesten kennen haar misschien beter als Moeke. Bestellingen plaatsen, scharen tellen, materiaallijsten nagaan, kampboxen klaarzetten... zonder ons Moeke zou er geen knutsel- en spelmateriaal zijn op Kriebelkamp. Haar talent, bezige bij, is dus zeker op z'n plaats.

--- annemie@creafant.be ----

Elodie

Deze kleuterjuf is als 16 jarige bij Creafant vzw begonnen als animator en werkt nu vast bij ons in dienst. Ze is een manusje van alles en je zal ze dan ook vaak vinden op workshops, onderweg van de ene kamplocatie naar de andere om de animatoren te ondersteunen of in de loods of op bureau om knutselwerkjes en spelletjes te ontwerpen!

--- elodie@creafant.be ---

Creafant vzw

Leupegemstraat 20
9700 Oudenaarde
info@creafant.be
T 0468 09 71 09
BE 0841 444 118

Offerte

Voor onze workshops en kampen werken wij met offertes op maat. Vraag nu jouw offerte aan!

Creafant vzw is een erkende landelijk georganiseerde jeugdvereniging en lid van de STEM-academie

Contacteer ons

Opmerking: voor vragen over Kriebelkampen kan u terecht op www.kriebelkampen.com!

Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 0468 09 71 09 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2023 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden