Creafant
  • Ben je op zoek naar een kamp voor jouw kind? Dan ben je bij Kriebelkampen aan het juiste adres.

Ook voor jou

  • Steden en gemeenten
  • Jeugddiensten
  • Bibliotheken
  • Scholen
  • Organisaties
  • Gezinsbond
  • Feestjes

Voor ieder wat wils

Waar je ook naar op zoek hebt, wij zorgen ervoor!

We werken graag als partner mee aan allerlei creatieve projecten. Of het nu workshops, themakampen, vormingen, verjaardagsfeestjes, knutselpakketten, zomerscholen, actes de présence, Sintintredes of theatervoorstellingen zijn: wij zorgen voor een kwalitatief programma, uitgewerkt door professionals.

Creafant is er voor steden en gemeentes, jeugddiensten, bibliotheken, scholen, jeugdbewegingen en andere organisaties. Bij ons heb je geen BTW-nummer nodig om op onze hulp te kunnen rekenen!

Krijg je graag meer info? Stuur gerust een mailtje naar info@creafant.be!

Referenties

Al vier jaar zijn Creafant vzw en Colruyt Group Academy trouwe partners. Vooral voor onze verjaardagsfeestjes kunnen we zeggen dat Creafant steeds verantwoordelijke, gemotiveerde en dynamische sprekers op pad stuurt. Ze zorgen er telkens voor dat de kinderen het feestje van hun dromen kunnen beleven.  

- Colruyt Group Academy
We organiseren als jeugddienst sinds enkele jaren een kamp voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Dankzij Creafant is dit altijd een groot succes! Zowel kinderen als ouders zijn enthousiast over de inhoud en aanpak. De begeleiding van deze kampen zijn ook altijd super goed op de hoogte en bezorgen de kinderen de week van hun leven!

- Jeugddienst Bree
Creafant zorgt steeds voor originele en creatieve maar ook toegankelijke en eigentijdse workshops. Ze laten de kinderen kennis maken met leuke, gevarieerde materialen en technieken. Daarnaast zijn ze goed en ervaren in de omgang met kinderen. And last but not least is Creafant een toffe organisatie om mee samen te werken; ze staan garant voor aangename medewerkers, duidelijke afspraken en een correcte uitwerking van het project.

- Herentals
Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden