Creafant
  • Ben je op zoek naar een kamp voor jouw kind? Dan ben je bij Kriebelkampen aan het juiste adres.

team

Wie zijn wij?

Creafant vzw, dat is Annemie, Leen, Jan, Joyce, Elodie en Haike. Maar ook enkele honderden monitoren en begeleiders die telkens het beste van zichhzelf geven. Creafant is sinds 2016 een erkende landelijk georganiseerde jeugdvereniging, en dit jaar gaan we trots ons elfde werkjaar in!
Onze hoofdzetel bevindt zich in Oudenaarde, maar we bewegen ons graag over het hele land.

We verzorgen workshops en kampen in opdracht van steden en gemeenten. Bovendien ontwikkelen en brengen we ook theatervoorstellingen én organiseren eigen themakampen onder de noemer ‘Kriebelkampen’. 

Bent u als stad, gemeente, jeugddienst, school, jeugdbeweging of bibliotheek op zoek naar een leuke activiteit? Snuister dan gerust even in ons aanbod. We maken graag een vrijblijvend voorstel voor je op!

Tot binnenkort!

Het Creafant-team

Creafant vzw
Leupegemstraat 20
9700 Oudenaarde
T 0468 09 71 09
info@creafant.be

Verantwoordelijke kampen
Haike

✉ haike@creafant.be

Verantwoordelijke Workshops
Joyce

✉ joyce@creafant.be 

Kriebelkampen zijn op maat uitgewerkte kampen met een gevarieerd en gedifferentieerd activiteitenaanbod.

Onze begeleiders laten kinderen creëren en experimenteren. Ze nemen hen mee op sleeptouw in hun eigen avontuur en fantasie. Elke dag begint met een zelfgeschreven verhaal over het kampthema. We werken met kwalitatieve knutselactiviteiten en spelletjes, die door ons ontworpen worden op basis van het verhaal.

Bij deze formule zorgen wij voor inschrijvingen, materiaal en betalingen, jullie voor de locatie.

 

Vanaf 2024 zijn wij ook een erkende vereniging om kadervormingcursussen te organiseren. Onze cursus is verdeeld over 2 weekends, zo kan je de opleiding spreiden. Tijdens de opleiding leer je allerlei skils om de perfecte monitor te worden. Je krijgt onderandere een EHBO-opleiding en een workshop over ' begeleidershouding'. Wil je meer weten? Bel of mail ons gerust : haike@creafant.be of 0472/805629

Inschrijven? Kan via onze stite ( zie knop hieronder ) of via de KAVO-tool (https://kavo.vlaanderen.be/courses )

 

 

 

logo

De Kroon is het theatercollectief van Creafant vzw. Sinds 2013 ontwikkelen en brengen we beklijvende familie- en schoolvoorstellingen. 

Met onze succesproductie ‘ULE, ik was veertien in 1914’, plaatsten we onze theatercompagnie op de kaart van de Vlaamse Cultuur- en Gemeenschapscentra. Vervolgproducties als “De Dromenzuiger van Opa Pluizebol” en “Mariken” stonden meteen stevig in de startblokken en worden tientallen keren per jaar geprogrammeerd, zowel in familie- als schoolverband. Ook onze Sinterklaasvoorstellingen zijn steeds een schot in de roos. 

logo

Wist je dat Creafant vzw een erkende STEM-academie is? Je kan bij ons dus ook terecht voor STEM-kampen en workshops. Wil je graag als stad of gemeente een lessenreeks met STEM-activiteiten organiseren? 1 adres : www.creafant.be !

Met 3 leerkrachten wetenschap in ons team hebben we heel wat kennis in huis, bovendien werken we samen met heel wat gediplomeerde vrijwilligers voor deze workshops en kampen.

Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 0468 09 71 09 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2023 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden