Creafant
  • Ben je op zoek naar een kamp voor jouw kind? Dan ben je bij Kriebelkampen aan het juiste adres.

Creafant

(groot)ouder / kind - workshops

Willen jullie de mama's en papa's eens extra in de bloemetjes zetten door samen met hun kind(eren) een leuk en mooi geschenkje te maken? Dan schiet je met deze workshop metteen in de roos! We kiezen in overleg met jullie school, oganisatie, stad/gemeente, het thema van het aandenken en gaan daar dan mee aan de slag. Wij werken een stappenplan uit en één of meerdere van onze vaste begeleiders komt de workshop dan uitleggen. Een beleving om te koesteren.

Deze workshop kan je bovendien boeken voor kinderen tussen 2 en 12 jaar.

Ga samen met je (klein/ mete- / pete-)kind op ontdekkingstocht door onze zintuigen. Snuister rond in de verschillende hoekjes. Op het einde van de workshop kan je ook nog een voel-mat maken om thuis verder te genieten!

Deze workshop vindt het best plaats in een rustige ruimte en leunt het best aan bij kinderen tussen 1 - 7 jaar

 

Tijdens dit atelier gaan we aan de slag met ritme. We leren heel wat instrumenten kennen en maken zelf onze eigen instrumenten! Hiermee componeren we dan een zelfverzonnen lied. Ik word er al vrolijk van, jij ook?

Deze workshop kan je bovendien ook boeken voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

 

Kleuters aan de kookpot: bij ons kan het allemaal! We hebben twee leuke kookworkshops in petto, speciaal ontworpen op de maat van kleuters en hun (groot)ouder:

- Op wereldreis

Van Afrika tot in Amerika... We maken een culinaire reis rond de wereld, en koken van elk continent een specialiteit. We toveren de wereld op ons bord!

- De meesterbakker

Koekjes, cakejes, zoete broodjes, pannenkoeken... Dit is de uitgelezen workshop voor de patissier of bakker in spé. Ruik je de heerlijke bakgeuren al?

 

Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 0468 09 71 09 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2023 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden