Creafant
  • Ben je op zoek naar een kamp voor jouw kind? Dan ben je bij Kriebelkampen aan het juiste adres.

Creafant

Vaste thema's (alle leeftijden)

Ijskristallen en ijskoning(inn)en

Kriki gaat op zoek in een wondere wereld vol ijs en ijs-wezens naar het ijskristal! Helpen jullie hem zoeken?

Cupido schiet raak

Kriki richt zijn pijlen op iedereen! Hij vervult de wereld met warmte, liefde en 'good vibes'. Heerlijk kamp vol liefde en geluk!

Reuzen invasie

Is Kriki in de groei-toverdrank gevallen? Of is hij net gekrompen en is iedereen super-groot? Of bestaat er een echte reuze-Kriki? Kom het deze week allemaal te weten!

 

Kabouters in het dorp

Eindelijk een wezen dat even groot is als Kriki: de kabouters! Klaar om in het groen te zoeken naar kabouters? Misschien bouwen we wel een heus paddenstoelendorp! Zet je rode hoed maar al op en kom de wereld van de kabouters kennen.

(Wens)Draak (1-5 juli '24)

Kriki ontdekt een heel speciaal ei, er wordt gezegd dat er een draak in zit! Zou die draak dan vuurspuwen? Is een draak gevaarlijk? Of is de draak net erg lief? Kom het allemaal te weten samen met Kriki!

Op bezoek in Troetelland (8 - 12 juli '24)

Al gehoord van de troetelbeertjes?! Nee? Dan moet je ze vast en zeker deze week leren kennen! Ze hebben elk hun eigen magische kracht en talent. Laat het troetelbeertje in jezelf maar los.

Het bos in met de Boeboeks (15 - 19 juli '24)

Al gehoord van de Boeboeks? Nee? Zoek dan maar eens in het bos of in je pantoffel want deze lieve wezentjes zijn klein maar dapper en doen er alles aan omde natuur beter te maken. Ga je mee op pad met Kriki, Piepel, Pif en Puf? Wie weet ontdek je nog andere groene vrienden!

De Kriebel-elf (12-16 augustus '24)

Haal je elfen-stof al maar boven want deze week leren we vliegen, toveren we iedereen om tot de liefste, beste, leukste Kriebel-elf!

De Fabeltjeskrant (19-23 augustus '24)

“Welkom in de wereld van de pratende dieren! Wil je weten wat ze allemaal te vertellen hebben? Kom dan zeker deze week op kamp met Kriki!”

 

Zon, zee, zandmannetje (26 - 30 augustus '24)

Bestaat er zoiets als een zandmannetje? En wat is dat dan? Een mannetje die dol is op zand? Of slaapt dat mannetje op de maan? Of is het een mannetje dat leeft in het zand? Het wordt in ieder geval een week vol zon en zand én misschien wel een beetje zee???

 

De magische volle maan

Kriki komt terecht in de wereld van de magische volle maan! Hij veranderd in een echte weerwolf en kan niet stoppen met huilen naar de maan. Help je hem om terug te transformeren?

Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 0468 09 71 09 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2023 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden