Creafant
  • Ben je op zoek naar een kamp voor jouw kind? Dan ben je bij Kriebelkampen aan het juiste adres.

Creafant

Creatief met thema's

Ver, ver hier vandaan staat het geheim kasteel van het Kriebelbeest. We zullen er magische avonturen beleven, samen met Belle en het Kriebelbeest. Niets is hier te gek!

Ook beschikbaar als kamp!

Hoor je de Paasklokken luiden? Dat moet Kriki de klokkenluider zijn! Hij woont helemaal bovenaan in een hoge toren, en beleeft er de gekste avonturen. Nieuwsgierig naar wat hij van daaruit allemaal kan zien?

Ook beschikbaar als kamp!

Diep verscholen in een donker woud staat een magisch hutje. Het is het peperkoeken huisje van Kriki! Ga je mee een kijkje nemen? We combineren knutselen en koken in deze wonderlijke workshop.

Ook beschikbaar als kamp!

Ken je het land van Shriki al? Volgens de legende komen al je dromen er uit! Wie weet ga je na deze workshop ook wel met groene oortjes naar huis...

Ook beschikbaar als kamp!

Diep in de zee vinden we de meest magische wezens terug. Heb je je ook altijd al afgevraagd wat er zich afspeelt onder de waterspiegel? In deze workshop verkennen we de wonderlijke onderwaterwereld!

Dompel jezelf onder in de Midden-Oosterse dromen van duizend-en-één-nacht. Neem je vliegend tapijt en kom met ons mee! Wie weet komt tijdens deze workshop jouw wens uit de wonderlamp wel écht uit...

Ook beschikbaar als kamp! 
Ooit, op een dag, bestaat de kans dat je terecht komt in een wereld vol elfjes, Peter Pan en kattenkwaad... En die kans is nu!

Ook beschikbaar als kamp!

Ken je het verhaal van Gepetto en de houten jongen? We nemen je tijdens deze workshop graag mee in de magische wereld. Wie weet lopen wie lopen we daar nog allemaal tegen het (houten) lijf...

Ook beschikbaar als kamp!

Kriki gaat op verkenning in Smurfenland. Met een rugzakje vol nieuwsgierigheid vertrekt hij op pad. Kom je mee ontdekken wat hij hier allemaal kan beleven?

Ook beschikbaar als kamp!

Simsalabim! Laat je deze workshop helemaal betoveren door magie en hocus pocus. We brouwen toverdrank en leren de gekste spreuken. Kom naar deze tovenaarsschool en keer als een echte magiër terug naar huis.

Ook beschikbaar als kamp!

We keren tijdens deze workshop terug in de tijd, helemaal naar de ijstijd. Wat voor plezier en magie valt daar allemaal te beleven? Kom het samen met ons ontdekken!

Ook beschikbaar als kamp!

Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden