Creafant
  • Ben je op zoek naar een kamp voor jouw kind? Dan ben je bij Kriebelkampen aan het juiste adres.

Creafant

Vaste thema's (alle leeftijden)

'Wat doet de kerstman na de kerst?' Lapland

Ook benieuwd wat de kerstman doet nadat hij alle bezoekjes heeft gebracht? Zou hij op vakantie gaan of misschien houdt hij wel grote schoonmaak?

'Feest in Rio' Brazilië

We trekken tijdens de krokusvakantie naar Brazilië en wanen ons op het grootste carnavalfeest ter wereld.  

'Viva Espana' Spanje

We brengen de Spaanse zon naar België, al is het maar in onze dromen. Via creatieve activiteiten maken we kennis met de Spaanse cultuur en leren we onze eerste Spaanse woorden. 

'Alle wegen leiden naar Rome' Italië

Bim bam beieren, de klokken leggen eieren? Komen de klokken dan echt wel vanuit Rome?  Natuurlijk, want alle wegen leiden naar Rome. Toch? Een creatief kamp vol verrassingen.

'Op de klompen' Nederland

Het moet niet altijd ver zijn als je op wereldreis gaat. Waarom gaan we niet eens kennismaken met onze Noorderburen. We komen vast heel wat nieuwe dingen te weten.

'Tour de France ' Frankrijk

Niets beter dan je vakantie beginnen met je hoofd in 'La douce France'. Wij kunnen de lavendelvelden alvast bijna ruiken...

Haal je fietshelm maar van de haak voor onze eigen tour door Frankrijk. A bientôt?

'Op Safari' Afrika

Roaarrrr! We vertrekken op safari naar de Afrikaanse savanne. Na deze week zal je kleine spruit honderduit vertellen over zijn reis naar het verre Zuiden. Gek op aapjes, leeuwen en kleurrijke feestjes? Dan is dit kamp zeker iets voor jou!

' Naal het land van de lijzende zon ' China

Deze week gaan we op zoek naar alle prachten van China. We dompelen ons onder in de Chinese cultuur en komen te weten dat China meer is dan rijst alleen!

' De Vikingen' Het hoge Noorden

Waren de Vikingen echt zo brutaal? Wist je dat ze de beste schepen van hun tijd konden bouwen? Dit allemaal en nog veel meer komen jullie deze week te weten.

'Aloha!' Hawaï

 Aloha! Jongens en meisjes, haal jullie strooien rokje alvast boven want we vertrekken naar Hawaii! Verwacht je maar aan een tropische en creatieve week.

'Kriki in Kriekenland' Griekenland

De Grieken vroeger en nu... Wist je dat de Grieken 'ok' (uitgesproken als 'ochi') zeggen als ze 'neen' bedoelen? We stappen in onze teletijdmachine en ontdekken alles over de oude Grieken!

De vloek van de farao

 Brrr... de vloek van de farao... in deze periode van het jaar mogen we wel een klein beetje griezelen. 

Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden