Creafant
  • Ben je op zoek naar een kamp voor jouw kind? Dan ben je bij Kriebelkampen aan het juiste adres.

Creafant

Vaste thema's (alle leeftijden)

'Wat doet de kerstman na de kerst?' Lapland

Ook benieuwd wat de kerstman doet nadat hij alle bezoekjes heeft gebracht? Zou hij op vakantie gaan of misschien houdt hij wel grote schoonmaak?

'Feest in Rio' Brazilië

We trekken tijdens de krokusvakantie naar Brazilië en wanen ons op het grootste carnavalfeest ter wereld.  

'Viva Espana' Spanje

We brengen de Spaanse zon naar België, al is het maar in onze dromen. Via creatieve activiteiten maken we kennis met de Spaanse cultuur en leren we onze eerste Spaanse woorden. 

'Alle wegen leiden naar Rome' Italië

Bim bam beieren, de klokken leggen eieren? Komen de klokken dan echt wel vanuit Rome?  Natuurlijk, want alle wegen leiden naar Rome. Toch? Een creatief kamp vol verrassingen.

'Op de klompen' Nederland

Het moet niet altijd ver zijn als je op wereldreis gaat. Waarom gaan we niet eens kennismaken met onze Noorderburen. We komen vast heel wat nieuwe dingen te weten.

'Tour de France ' Frankrijk

Na onze eigen Vlaamse klassieker mogen we in deze periode zeker de tour de France niet uit het oog verliezen. Zet je fiets alvast in orde, en haal je helm maar van de haak.

'Op Safari' Afrika

Wilde dieren zullen we hier niet tegenkomen, maar we bootsen onze eigen safaritocht wel na. Creatief zal het zeker zijn.

' Naal het land van de lijzende zon ' China

Deze week gaan we op zoek naar alle prachten van China. We dompelen ons onder in de Chinese cultuur en komen te weten dat China meer is dan rijst alleen!

' De Vikingen' Het hoge Noorden

Waren de Vikingen echt zo brutaal? Wist je dat ze de beste schepen van hun tijd konden bouwen? Dit allemaal en nog veel meer komen jullie deze week te weten.

'Aloha!' Hawaï

Doe je strooien rokje maar aan! Ja, ook de jongens. We gaan naar Hawaï!

'Kriki in Kriekenland' Griekenland

De Grieken vroeger en nu... Wist je dat de Grieken 'ok (ochi)' zeggen als ze 'neen' bedoelen?

Krie-Kra-Kriebelheksen

Hier komen de heksen in the picture! Wat doen heksen zo allemaal en waar zijn ze dol op? Niet bang van spinnen, betoverde appels en zwarte katten? Kom dan zeker naar ons Krie-Kra-Kriebelheksen-kamp!  

Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden

Facebook Icon