Zwalm

LOCATIE ZWALM

Adres:

 

De Kaaihoeve

Oude Scheldestraat 16

B - 9630 Zwalm (Meilegem)

 

 

Kampen:

 

KROKUS

 

'Reis rond de Wereld' (27 februari t.e.m. 3 maart - °2008 t.e.m. °september 2014)

We nemen de kinderen volledig mee in hun fantasie. Wat als we in China zouden wonen, welke spelletjes spelen we dan? Wat knutselen de kinderen daar? Vandaag in Australië, morgen in Amerika! En als echte chef-koks maken we ook Afrikaanse hapjes klaar. Vlieg je met ons mee?

 

PASEN

 

'Licht uit - Spot aan!' (10 - 14 april - °2008 t.e.m. °oktober 2014)

Een week lang zijn jullie de sterren op het podium! We maken een eigen decor, zingen en dansen er op los! En op het einde van de week mogen alle mama's en papa's komen kijken!

Voor elk kind wat wils. Sta je liever niet op het podium, maar help je graag organiseren of ontwerp je graag affiches? Ook dit kamp is iets voor jou!

 

ZOMER

 

'Verwenlekkerland' (3 - 7 juli - °2008 t.e.m. °januari 2015)

Een weekje welverdiend ontspannen na een druk schooljaar! We doen aan kinderyoga, gaan wandelen in de natuur, knutselen dingen die ons tot rus brengen, maar ... we gaan natuurlijk af en toe eens goed uit de bol!

 

'Kunstkenners' (10 - 14 juli - °2008 t.e.m. °januari 2015)

Dit creakamp is voor rasechte creatievelingen! We maken kennis met verschillende kunstenaars en proberen kunstwerken met onze eigen stijl na te maken. Hou je van schilderen, boetseren en tekenen? Dan ben jij de kunstkenner die we zoeken!

 

'STEAM' (23 - 28 juli) (Zie internaatskamp)

 

'Groen' (21 - 25 augustus - °2008 t.e.m. °februari 2015)

Zoals jullie weten zijn we dol op de natuur! We houden van de buitenlucht, van wandelen in het park en een bosspel spelen, knutselen met recyclagematerialen, kriebelbeestjes zoeken of koken met gezonde ingrediënten. Dit creakamp loopt er van over! Groen? Doen!

 

'Einde Zomerfeest' (28 - 31 augustus - °2005 t.e.m. °februari 2015)

Wat gaat de tijd toch snel! De zomervakantie vloog voorbij! Maar vòòr de school opnieuw begint, organiseren we een groot tuinfeest! We leren hoe we lekkere cocktails maken, knutselen feestelijke versiering en leren de gekste dansjes zodat we op vrijdag volledig uit de bol kunnen gaan. Feest jij ook met ons mee?